Här hyr du din våtdräkt till Vansbrosimningen

Vi har specialiserat oss på våtdräkter till simmare i "öppet vatten" tex till Vansbrosimningen där vi har över 30 års erfarenhet av att hjälpa simmare med våtdräkter.

Inför 2021 års simningar


Så avvaktar vi hur pandemin utvecklas eller förhoppningsvis avvecklas, detta för att kunna göra ett upplägg på hemsidan och bokningssystemet som är så bra anpassat som möjligt till de simningar som ev blir av.Då det med största sannolikhet kommer att bli färre deltagare i sommar iaf. sett till simmare per dag så förväntar vi oss att våra dräkter kommer att räcka mycket längre eller kanske inte ens ta slut.
Vår plan är att ha uthyrning av våtdräkter till alla simningar, exakt hur och var du hämtar din dräkt är inte bestämt men kommer att anpassas så att det blir så bekvämt som möjligt för dig som simmare.
Vi kommer även att ha vår butik extra öppen i samband med alla simningar, där kan du köpa våtdräkter och alla sim tillbehör (troligen hämtar du hyrdräkten i butiken också ) Butiken och webshopen är ju även öppna hela året ifall du vill beställa något eller har vägarna förbi...
 
Så att så snart myndigheterna bestämt vad vi får göra i sommar och Vansbrosimningen anpassat loppen efter detta så kommer vi att öppna upp hyrsidan där du kommer att kunna boka hyra till de simningar som kommer att genomföras. Detta borde vi veta senast i slutet av maj men förhoppningsvis tidigare...

Vi hyr ut ett antal olika fabrikat av dräkter som där de flesta är allround dräkter som passar bra till bröstsim.
Vi har även dräkter som är speciellt anpassade att crawla / frisim.
Vi väljer utifrån vår erfarenhet det fabrikat, modell och storlek som bäst passar till dina angivna uppgifter i nedanstående formulär.

Det är mycket viktigt att du anger dina mått så exakt som möjligt. Det går inte att gissa sina mått.
När du hämtar din dräkt är chansen minimal att du kan byta till en annan storlek.

Så här bokar du en dräkt
Fyll i nedanstående formulär och klicka på knappen "jag vill hyra dräkt". Inom några dagar får du ett svar från oss. I svarsmailet finns information om hur du betalar.

Betalning ska ske SENAST 2 veckor efter att ni fått vår bokningsbekräftelse  . Kommer betalning ej i tid släpps dräkten för uthyrning till annan simmare.

När det sedan är dags för simning så hämtar ni er dräkt vid vår butik på Lokstallet i Vansbro ( ca 100 meter från Arenan ). Direkt efter loppet lämnar du tillbaka dräkten på samma plats.

Pris: 350 kr per simning.


OBS ! Tyvärr så är det många som får sina svar i skräpposten. 
Om du inte fått svar från oss på din bokning innom 5 dagar, kolla i skräpposten först, hittar du inget där så maila till oss på info@w-dyk.se så skickar vi en gång till.
Alla ska få svar så även om det inte finns någon dräkt så får du svar.


Öppettider i butiken se startsidan


Vill du hyra våtdräkt till annan simning eller vattenaktivitet kontakta oss...
Välkomna till Vansbro


Ange dina mått här. Om du har andra speciella önskemål ange detta under "Kommentar"

Typ av dräkt:

Jag vill hyra under:

Butik & leveransadress

Lokstallet
780 50 Vansbro

Fakturaadress

Malmgatan 34
780 50 Vansbro

Kontakt

Patrik Forsell
Tel 070-34 55 666
info@w-dyk.se

Varumärken

Aqua Sphere
HEAD Swimming
Mares
Underwater Kinetics
GUL
BALTIC
Blue Seventy