EFR - Emergency First Response

Emergency First Response är en kurs i Första Hjälpen och HLR (Hjärt- och Lungräddning) som håller mycket hög klass och passar lika bra för dykare som icke dykare. Kursen uppdateras kotinuerligt för att alltid följa de senaste rönen inom medicin.

EFR kursen behandlar inte bara situationer som kan uppstå vid dykning, tvärt om, den ger dig en mycket god kunskap om och förbereder dig för hur du hanterar olika kritiska nödsituationer som kan uppstå i vardagslivet.Kursen tar upp det mesta från mindre blödningar till användande av Automatisk defibrilator (AED) som börjar bli allt mer vanliga på offentliga platser. Anmäl hela familjen så ökar du allas säkerhet på jobbet och på fritiden.

För att gå Rescue Diver Kursen måste du ha kunskaper inom dessa två ämnen. Emergency First Response kursen ger dig det du behöver och lite till.

Kursen genomförs under en dag eller  två kvällar (ca 3-4 timmar/kväll) och efter genomförd kurs erhåller du certifikat och ett diplom som bevis på att du är redo att hjälpa andra i nöd och att rädda liv.

Aktiviteter

Aktiviter från W-Dyk och Västerdalarnas Dyksällskap.

2019-05-04  Klubbdyk i bassängen

Som vanligt håller vi till i Vansbro simhall. Vi ses där för att dyka, snorkla, simma, basta och vara lite sociala med dyksnack mm.
Klubben har bassängtid från kl.15:00-17:00 och ni ska vara ombytta och ute ur omklädningsrummet senast kl.15:15 så kom i tid, dvs före kl.15:00 så att ni kommer in innan dörrarna låses!!!
Klubben bjuder på fika.

Klubbmedlemmar som inte har egen utrustning och vill låna kan höra av sig i förväg till W-Dyk, (Patrik eller Mimmi) för lån.

Ansvarig för dagens dykning är: kontakta styrelsen!

Välkomna!
VDS
styrelsen@vds.nu

Butik & leveransadress

Lokstallet
780 50 Vansbro

Fakturaadress

Malmgatan 34
780 50 Vansbro

Kontakt

Patrik Forsell
Tel 070-34 55 666
info@w-dyk.se

Varumärken

Aqua Sphere
HEAD Swimming
Mares
Underwater Kinetics
GUL
BALTIC
Blue Seventy